Hulpverlening is zo goed als de zwakste schakel sterk is... Laat het u niet gebeuren

Voeding en supplementen die griep voorkomen

Mensen die zich willen beschermen tegen een griepaanval kunnen met juiste voedingskeuzes en enkele supplementen veel griepellende voorkomen. Melkproducten bijvoorbeeld zorgen voor de aanmaak van stoffen die de afweer versterken. Vette vis zoals zalm, sardientjes of witte tonijn (in blik of vers) bevatten de reeds veel beschreven omega-3 vetzuren die er voor zorgen dat de zogenaamde T killer cellen in het lichaam worden vermenigvuldigd. T-cellen doden het griepvirus.†

Luxury Cheap Sports Watches for men.

Zeevruchten zoals kreeft, krab, oesters en garnalen laten ons toe meer selenium op te slaan. Selenium heeft de eigenschap om nog andere griep eliminerende stoffen in ons lichaam aan te maken. Sommige mineralen (ijzer en zink) en vitaminen (vitamine A, B6, B12 et E) zijn ook bekend voor hun griepwerende eigenschappen.

Ook vlierbessensiroop is zeer efficiŽnt tegen griep. Vergeet tot slot colloÔdaal zilver niet. Dit is cheap sports watches - volgens Noorse wetenschappers - het meest krachtige natuurlijk antibioticum dat in staat is om meer dan 650 ziekteverwekkers te liquideren.

Nieuwsarchief