Hulpverlening is zo goed als de zwakste schakel sterk is... Laat het u niet gebeuren

Geheugenproblemen of dementie?

Indien de schattingen van de Wereldgezondheidsorganisatie juist zijn, zullen er tegen het jaar 2020 ruim vijftig procent meer AlzheimerpatiŽnten moeten verzorgd worden dan nu het geval is. De steeds ouder wordende bevolking is ťťn factor die dergelijke stijging veroorzaakt. Sedentaire lifestyle gewoonten is een andere reden voor die spectaculaire stijging. De ziekte van Alzheimer treft het geheugen, het concentratievermogen en blokkeert het logisch denken.†

Er bestaat vandaag geen methode om Alzheimer te genezen. Er zijn wel middelen om het ziekteproces te vertragen en de patiŽnt zolang mogelijk, op een voor iedereen leefbare wijze, thuis te verzorgen.

Designer Louboutin Wedges Schuhe for women for free.

Voorkomen is dus beter dan genezen. Mensen die iemand in de familie hebben die aan Alzheimer lijdt, kunnen zichzelf beschermen door de volgende preventiemaatregelen te nemen. Probeer een verhoogde bloeddruk te voorkomen, doe al het nodige om geen diabeticus te worden, let er op dat de cholesterolspiegel niet te hoog wordt, vermijd depressieve toestanden en een gevoel van eenzaamheid. All kind of designer louboutin wedges schuhe for you. Al deze factoren worden met ťťn gratis middel bestreden. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging in een park of in een fitnesscentrum en de kans dat je hersenen veel sneller oud worden dan je lichaam daalt spectaculair.

Nieuwsarchief