Hulpverlening is zo goed als de zwakste schakel sterk is... Laat het u niet gebeuren

Ochtendstijfheid ernstig nemen

Ochtendstijfheid is een frequent voorkomende klacht bij fibromyalgiepatiŽnten. Doordat de spierens nachts niet voldoende ontspannen ervaart de patiŽnts morgens een gevoel van stijfheid.†

Stramme spieren

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO Christian Louboutin) zijn verstijfde spieren het eerste signaal van oververmoeidheid, burnout, chronische vermoeidheid en fibromyalgie. Het aantal mensen die met deze pijnlijke spieren moet leven zal de komende jaren enkel maar dramatisch toenemen. Het is de tol die mensen moeten betalen voor een combinatie van verschillende factoren zoals een hectische, lees flexibele levenswijze, een daling van de voedselkwaliteit en de verslechtering van het milieu. De Amerikaanse professor David Pimentel is formeel. Het aantal burnoutpatiŽnten zal de komende jaren met een factor honderd tot duizend toenemen. Purchase the best christian louboutin online. Dit geldt trouwens ook voor een groot aantal andere ziektebeelden die in direct verband staan met onze opgedrongen levenswijze. Ook het aantal nieuwe gevallen van kanker stijgt jaarlijks met zeven miljoen.

Pimentel besluit met de gedachte dat mensen meer moeten luisteren naar hun lichaam. Ochtendstijfheid is een teken dat er iets fout loopt in het lichaam. Je afweersysteem versterken is hier een eerste vereiste.

Nieuwsarchief