Hulpverlening is zo goed als de zwakste schakel sterk is... Laat het u niet gebeuren

Man overleden bij redden suïcidale vrouw

Een 59-jarige man uit Zeist is zaterdagavond overleden bij een spoorwegovergang in Vught nadat hij had geprobeerd een vrouw van het spoor te halen. De vrouw wilde zelfmoord plegen. Dat heeft de politie gemeld.

Toen de man de vrouw wilde wegtrekken werden ze beiden aangereden door de trein. De man overleefde het niet. De vrouw raakte zwaargewond.

De man reed toevallig langs in een auto en zag de vrouw op het spoor staan, waarna hij besloot haar te redden. Hij was in gezelschap van nog een persoon. We all like replica watches uk shop.

Volgens een woordvoerder van de politie hebben meerdere mensen het ongeluk zien gebeuren. Zij zijn opgevangen door Slachtofferhulp.