Hulpverlening is zo goed als de zwakste schakel sterk is... Laat het u niet gebeuren

Heeft u een voorbeeld van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E)?


Werkgevers kunnen zelf een een risico-inventarisatie en –evaluatie, ofwel RI&E opstellen, maar makkelijker is het om gebruik te maken van de voorbeelden van een RI&E op RIE.nl

RIE.nl biedt voor veel verschillende branches een hulpmiddel bij het opstellen van een RI&E, het zogenaamde RI&E-instrument. De instrumenten zijn door brancheorganisaties ontwikkeld. Hierdoor zijn de risico’s die aan bod komen toegespitst op de veel voorkomende risico’s in de branche. Het voordeel van het gebruik van een branche RI&E-instrument is dat bedrijven niet opnieuw het wiel hoeven uit te vinden, maar kunnen profiteren van de kennis die er in de branche al aanwezig is over de risico’s en oplossingen in de branche.

Het RI&E-voorbeeld voor uw bedrijf is eenvoudig te vinden in het ABC-menu aan de rechterkant van de website van 
RIE.nl

Aan de slag met de RI&E
Wij helpen u graag met het maken van uw RI&E. Onze veiligheidskundigen kunnen de RI&E voor u opstellen. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 0297 271919.

Bent u een kleine ondernemer met personeel of bent u binnen zo\'n organisatie RI&E verantwoordelijk, dan vindt u op checkjewerkplek.nl duidelijke instructies en handige tools. 

Een stap voor stap handleiding vindt u in de brochure Aan de slag met de RI&E

Nieuwsarchief