Hulpverlening is zo goed als de zwakste schakel sterk is... Laat het u niet gebeuren

Opleidingen

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken. Van ernstige tot minder ernstige ongevallen, thuis, op straat of tijdens het werk. Nog maar al te vaak wordt bij ongelukken vertrouwd op het initiatief van de ander of wacht men op een arts of ambulance. Vaak berust dit afwachten op een tekort aan kennis van eerste hulp. Het is van groot belang dat men bij ongelukken snel en op de juiste wijze eerste hulp kan bieden. Inzicht in kennis van ongelukken en letsels kan u helpen om ook preventief ongelukken te voorkomen. Verslechtering van de toestand van het slachtoffer te voorkomen, danwel levensreddend te handelen.

EHBO Diensten Nederland is gespecialiseerd in het op professionele en deskundige wijze verzorgen van opleidingen en trainingen op het gebied van de eerstehulpverlening. Naast ons "standaard" aanbod van opleidingen kunnen wij ook opleidingen op maat ontwikkelen die aansluit bij uw wensen.

Nascholingen

De vervolgopleiding houdt de opgedane kennis en vaardigheden op peil en waarborgt zodoende de kwaliteit van uw (bedrijfs)hulpverleners, van groot belang voor de veiligheid in uw organisatie én van groot belang voor het voldoen aan de verplichtingen om het certificaat geldig te houden. Wij zien het als onze zorg om u te helpen herinneren en nodigen uw cursisten automatisch elk jaar uit voor de jaarlijkse vervolgopleiding; het kennisniveau van door ons opgeleide cursisten is namelijk tevens een afspiegeling van onze kwaliteit, en die houden wij graag hoog!

Voor bedrijven, instellingen en organisaties kunnen wij de opleidingen "in-company" verzorgen maar ook op onze trainingslocaties in Abcoude, Hilversum en Mijdrecht.