Hulpverlening is zo goed als de zwakste schakel sterk is... Laat het u niet gebeuren

EHBO Diensten Nederland is gespecialiseerd in professionele hulpverlening en veiligheid bij evenementen, ook op het water!. Ook voor de evenementen op of aan het water is onze service en dienstverlening onmisbaar. Bij de vele evenementen die op of aan het water worden georganiseerd is het hier helemaal van groot belang dat er duidelijk herkenbare en goed opgeleidde hulpverleners aanwezig zijn die adequaat en dienstverlenend kunnen handelen.

Inrichting en apparatuur
EHBO Diensten Nederland heeft een moderne uitrusting om dienstverlenend te kunnen werken op een hoog niveau tegen een goede prijs. Wij hebben de mogelijkheden om volledige ingerichte behandelruimtes te plaatsen en onze eigen Ambulance in te zetten. Door de aanwezige kennis en ervaring, het gebruik van onze goede medische apparatuur en materialen kunnen wij sneller en adequater optreden bij een calamiteit. Herstel is immers afhankelijk van de geboden eerste hulp.

Het team
De hulpverleners van EHBO Diensten Nederland hebben voornamelijk een verpleegkundige achtergrond en hebben allemaal naast de "standaard" opleidingen aanvullende opleidingen gevolgd die van toepassing zijn voor de evenementen hulpverlening.

Jong team Representatief
Deskundig Goed opgeleid
Ervaren

Het team kan worden aangevuld met een arts, of bijvoorbeeld een fysiotherapeut. Dit tezamen met onze nauwe samenwerking en goede contacten met de gemeentelijke hulporganisaties is een optimale hulpverlening op het evenement gewaarborgd.